Brasiliansk Voksing – Steg for Steg

Så, du ønsker å prøve brasiliansk voks for første gang, men vent – det er litt skummelt? Sannsynligheten er stor for at du har gjort dine undersøkelser og har landet her hos oss. Voksing er det vi gjør, hele dagen lang, så vi lover at du er i trygge hender.

Du har kanskje mange spørsmål og noen forventninger om hele prosessen, og denne artikkelen gir deg en forståelse for hva du kan forvente deg når du tar brasiliansk voksing hos oss.

Steg 1 – Du kommer til salongen

Du kan sette deg ned og vente til du blir hentet. I ventetiden kan du foreta toalettbesøk, eller finne deg et magasin og lese.

Steg 2 – Du ankommer behandlingsrommet

Vi kommer og henter deg og følger deg til behandlingsrommet. Behandlingsbenken er tildekt med rent og nytt papir for voksing. Vi har en stol eller kroker på veggen hvor du kan henge bukse etc. sko kan settes ved døren. Har det vært en lang, stressende dag og du føler deg litt ufresh?  Vi har våtservietter liggende fremme for deg.

Steg 3 – Klar, Ferdig, Voks!

Du er klar for din første påføring av voks. Vi velger voks som passer best og bruker engangs spatler som dyppes kun en gang (bruk – kast – bruk – kast…) 100% hygiene er svært viktig for deg!

Steg 4 – Reaksjon etter første voksestrips

Du vil føler deg lettet fordi:

  1. det var ikke så vondt som du trodde det skulle være
  2. du vil bli fascinert over det hårløse, myke området du ser og
  3. Det gikk mye bedre enn det du hadde tenkt 🙂

Steg 5 – Vi vokser resten

Vi gjør oss ferdig med alt foran og mellom og ber deg å ligge på siden så tar vi resten.

Steg 6 – Du er ferdig

Nå er du overveldet over at du har hatt din første brasilianske voksing, og det ikke tok mer enn ca. 30 minutter.

Behandlingen din er ferdig og vi legger på en etterbehandlings krem og forklarer hva du skal gjøre hjemme. Du føler nå litt prikking og litt varmefølelse.